H. DWI RAHAYU


Campursarian
17/09/2011, 4:25 am
Filed under: Uncategorized

MENDUNG RASANING ATI

Dalan iki biyen nate dak lewati

Nalikane joging bareng esuk kuwi

Sendang Sinong-ko  ginurit jroning ati

Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni

Ora kroso luh tumetes brebes mili

Roso nglangut yen kelingan mring sliramu

Katresnanku rinenggut purbaning phesti

Reff : Dalan iki

SEPUR ARGO LAWU

Sepur-sepur argo lawu mlakune neng yogjokarto

ancur-ancuring atiku bacut edan kowe ra tresno

kreta-kreta dwipangga berhenti mampir di jogja

bukannya aku tak cinta

karna dimarah oleh bapak saya

kreta api argo wilis

aku opo kurang manis

sepure argo muria

kurang bagus opo kurang gagah

kreta api argo anggrek

tampan manis tidak jelek

sepure argo bromo

pilihane bapak wong sing sugih bondo

sepur sepure sri tanjung

larane pacaran wurung

wes tak pikir wes tak petung

pethuk bapakmu sesuk tak penthung


Tinggalkan sebuah Komentar so far
Tinggalkan komentar



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: